Serviciile noastre competitive sunt dedicate antreprenorilor tineri sau companiilor relativ noi în domeniu(și nu numai). Am decis să susținem antreprenoriatul din România oferind servicii de calitate la un preț competitiv. Inițial, lansarea serviciilor noastre trebuia să aibă loc în luna Aprilie-Mai 2016, însă am continuat să extindem proiectul. În prezent, oferim servicii SEO, marketing și publicitate, dezvoltare WEB și aplicații.

Fiecare partener beneficiază de o susținere suplimentară din partea noastră. Lunar oferim gratuit partenerilor noștrii mii de flyere color, reduceri suplimentare, vouchere gratuite pentru servicii de promovare online și consultanță gratuită. Avem peste 331 de website-uri dezvoltate, 2248 ore de consultanță gratuită, suntem prezenți în TOP10 companii specializate în dezvoltare WEB și marketing digital în motoarele de căutare, peste 5530 de reclame realizate în AdWords și Facebook Ads.

 

Povestea noastră a fost mediatizată în presa locală și centrală, iar în prezent, suntem implicați direct în proiecte europene și guvernamentale, unele dintre ele fiind deja finalizate și active.