optimizare seo, marketing online, creare site, creeaza site, cream site, optimizare site, site prezentare, cumpar site,

*actualizat 25 Mai 2018

SC VasPav IT Consulting oferă servicii online care constau în crearea și administrarea site-urilor. De asemenea, SC VasPav IT Consulting oferă servicii de publicitate online. Activitatea se desfășoare online, adresa noastră oficială fiind www.vaspavitconsulting.ro.

CAP. I – INFORMAȚII

1.1 Termenii și condițiile, regulamentul și politica de retur, AdRoll, remarketing se aplică tuturor clienților și utilizatorilor. SC VasPav IT Consulting poate conține link-uri către alte site-uri care nu se află în proprietatea sau administrația firmei.
1.2 Administratorul își rezervă dreptul de a selecta clienții, de a modifica ofertele, promoțiile sau concursurile și de a modifica secțiunea “Termenii și condiții” oricând consideră că este necesar, iar modificările pot fi aduse fără notificare prealabilă.

CAP. II – UTILIZAREA SITE-ULUI

2.1 Serviciile noastre sunt destinate persoanelor adulte care au îndeplinit vârsta de 18 ani.
2.2 Administratorul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile generale de funcționare sau de întrerupere a serviciului.
2.3 Utilizarea eventualelor erori de pe site în scopuri personale duce la sacționarea utilizatorului sau la încetarea activității ori rezilierea contractului.
2.4 Utilizatorii nu au dreptul de a copia sau distribui materialele de pe site.
2.5 Prin achiziția serviciilor noastre vă dați acordul expres pentru respectarea regulamentelor.
2.6 SC VasPav IT Consulting SRL culege informații legate de pagerank, rank alexa și alte informații referitoare la trafic sau optimizări.
2.7 Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai după efectuarea și confirmarea plății.
2.8 Serviciile de suport și mentenanță sunt oferite gratuit pe viață, datele de logare pentru a beneficia de suport sunt generate automat după ce plata este realizată.

CAP. III – POLITICA DE RETUR

3.1 Termenul de retur este de 10 zile lucrătoare, iar termenul acestui drept începe de la data primirii serviciilor de către consumator.
3.2 Conform Ordonanței nr 130/2000, consumatorul este răspunzător pentru achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor de către comerciant.
3.3 Dreptul la retur se aplică și în cazul persoanelor juridice.
3.4.1 Persoanele juridice pot apela la serviciile de retur, doar în cazul în care serviciile prestate de noi au fost eronate sau neconforme cu cerințele cerute inițial.
3.4.2 Costurile sunt stabilite la început, iar orice cheltuială realizată de noi în scopul prestării serviciilor stabilite va fi suportată de către persoana juridică.
3.5 Rambursarea sumelor se va face în termen de cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator.
3.6 Conform dispozițiilor Ordonanței nr 130/2000, consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile (SC VASPAV IT CONSULTING și COSUMATOR) au convenit altfel:
3.6.1 Contracte de furnizare servicii a căror execuție a început, cu acordul consumatorului, înainte de expirarea termenului de 10 zile lucrătoare.
3.6.2. Contracte de furnizare produse sau servicii a căror preț depinde de fluctuațiile cursurilor pieței și care nu pot fi controlate de comerciant (SC VASPAV IT CONSULTING SRL).
3.6.3 Contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse dinstict personalizate precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
3.6.4 Contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator.
3.6.5 Contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
3.6.6 Contracte de servicii de pariuri sau loterii;

CAP. IV – REMARKETING

4.1 Prin intermediul unor etichete speciale pentru remarketing și al unui cod de conversie primite de la Google (AdWords), sunt colectate cookie-uri în vederea afișării a unor anunțuri în rețele Google Display sau Search.
4.2 Google AdWords folosește cooke-uri pentru a afișa anunțuri sponsorizate în rețelele Display și Search utilizatorilor care au vizitat pagina www.vaspavitconsulting.ro.
4.3 Orice persoane are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor în scopuri de marketing direct. Acest drept poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege.
4.4 SC VASPAV IT CONSULINTG poate găzdui scripturi sau informații ale unor terți (Google Analytics, HotJar, AdWords) ce colectează informații precum timpul petrecut pe site, locația, limba, viteza de încărcare și activitatea pe site.
4.5 Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 și Legii nr. 506/2004, SC VASPAV IT CONSULTING SRL va administra în condiții de siguranță informațiile pe care le furnizați.

CAP. V – ADMINISTRARE

5.1 Sunt interzise campaniile de promovare sau crearea site-urilor care nu sunt conform legii în vigoare.
5.2 Crearea site-ului se va face doar conform legii, iar orice cheltuială pentru resurse, design, template, este suportată de CONSUMATOR.
5.2.1 SC VASPAV IT CONSULTING poate oferi resurse gratuite (cumpărate de SOCIETATE).

CAP. VI – ANALIZE ȘI DOCUMENTE

6.1 Documentele, informațiile sau analizele pe care le va primi consumatorul vor avea restricție în editarea documentului.
6.2 Fiecare document eliberat de noi va avea un antent în care vor fi menționate informațiile precum data eliberării documentului.
6.3 În subsolul documentului este obligatorie semnătura administratorului SC VASPAV IT CONSULTING SRL.

CAP. VII – OFERTA PERSONALIZATĂ

7.1 Ofertele personalizate diferă în funcție de client sau cerințele clientului.
7.2 Ofertele personalizate nu intră în politica de retur.

CAP. VIII – DISPOZIȚII FINALE
8.1 Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor, vizitatorilor și clienților.