optimizare seo, marketing online, lansare vaspavitconsulting, site personal, site eCommerce, creaza site, creaza magazin online, magazin online,

Descarcă prezentarea noastră!

Echipa VasPav IT Consulting nu este nouă în domeniu. Fiecare membru din echipă are în spate o experiență notabilă, colaborând atât cu companii din țară, cât și din afară. Sunt specializați în WEB Development, SEO, Marketing Online și Branding.

SC VasPav IT Consulting SRL
Adresa: Bld. Revolutiei 1989, nr. 1, bl B1, Sc1, Et3, Ap37
Telefon: 0742312798
Drobeta Turnu Severin, Mehedinti
j25/485/18.10.2016
CUI: 36645474
Cont bancar Garanti Bank: RO56UGBI0000552010412RON
Cod SWIFT: UGBIROBU
Cont bancar Trezorerie: RO85TREZ4615069XXX007051

De asemenea, echipa noastră a tehnoredactat în total peste 7.500 de articole pentru diverse campanii publicitare, dintre care menționăm: Țiriac Auto, Lyoness, Kalapod, VreauCredit, CrisSmile, Compania DDD, ș.a.m.d.

 

WEB Development:

Realizăm site-uri și forumuri la comandă. Fie că este vorba despre un site de prezentare/personal, fie că vorbim despre un site eCommerce/magazin online, echipa noastră este pregătită să vă ofere o experiență plăcută și să vă deschidă un nou orizont spre vânzări, spre marketing, spre succes.

 

Optimizarea SEO:

Fiecare afacere care trece și în mediul online are nevoie de un site bine pus la punct și de o optimizare SEO. Optimizarea SEO este un proces care oferă rezultate excelente pe termen lung, însă are un impact foarte bun și pe termen scurt. Promovarea afacerii sau al site-ului dumneavoastră se face prin intermediul motoarelor de căutare, în funcție de nișa sau domeniul dumneavoastră.

 

Promovare & Consultanță:

La baza unei campanii publicitare stă o strategie bine pusă la punct și o consultanță cât mai detaliată. În funcție de targetul, bugetul și competitorii dumneavoastră, echipa VasPav IT Consulting va oferi o strategie pentru o campanie de promovare în mediul online, atât în motoarele de căutare, cât și în social media.

 

Copywritting & Advertoriale:

Realizăm articole personale, copywritting sau advertoriale pentru orice domeniu de activitate. Articolele noastre au între 400-500 de cuvinte, sunt optimizate SEO, au o densitate cheie de 1.5%+ și oferă integrarea cuvintelor cheie într-un mod cât mai natural posibil.