SEO, SEO The Movie

Astăzi, 20 Iunie 2017, filmul documentar „SEO: The Movie” a avut lansarea oficială. Nu știu dacă îl putem numi film, însă este un material video care dezvăluie mult mai multe informații despre motoarele de căutare, despre cei mai populari experți SEO și desigur, despre povești de succes. În material apare Rand Fishkin (fondator Moz), Danny Sullivan, Jill Whalen, Brett Tabke, Rae Hoffman și Barry Schwartz.

Materialul realizat de Ignite Visibility atinge subiecte foarte importante, cum ar fi primele zile de SEO când totul era despre spamming, whitehat și blackhat, poveștile de succes ale antreprenorilor, despre Matt Cutts și cum a reușit să revoluționeze motorul de căutare Google și evident, celebrul topic legat de viitor și despre cum va arăta SEO peste ani și ani. Documentarul menționează câțiva pioneri și experți SEO, cum ar fi John Muller, Maile Ohye, Aleyda Solis sau Cindy Krum.

Suntem de părere că materialul este unul foarte bun, atractiv, iar SEO și marketingul digital merită mai multă atenție în acest sens. Evident că ne-am aștepat și la subiecte mult mai specifice, filmul documentar „SEO: The Movie” este precum conferința SMX 2016 (Search Marketing Expo). Sunt multe întrebări specifice care se adresează, dar sunt răspunse la nivel de 10% sau chiar deloc. Google nu are control complet asupra algoritmului de căutare, ca drept dovadă Garry Illyes a greșit data lansării pentru Pengiun de cel puțin patru ori, ultima dată spunând ca va fi amânat, dar de fapt a fost lansat după 3-4 luni.

Chat

comentarii