În Ianuarie – Februarie 2016 am luat toți decizia să începem acest proiect. Din luna Mai am început lucrările la website, alături de pachetele pe care le vom oferi. Cei drept, lansarea am dorit să o avem mai repede, însă proiectul devenise din ce în ce mai complex, iar lansarea a fost decalată cu aproximativ 2 luni. Pe data de 15 Ianuarie am lansat proiectul VasPav IT Consulting, iar ofertele erau strict pe promovare social media, promovare AdWords, optimizare SEO și dezvoltare WEB. Am venit pe piață din ideea de sprijini tinerii antreprenori. De aceea, pachetele noastre erau și sunt dedicate tinerilor antreprenori. Serviciile de mentenanță sunt gratuite pe viață (inclusiv în cazul în care se dorește un rebranding) prețuri competitive și servicii de suport și consultanță gratuită. Sărbătorim aniversarea noastră de 1 an, oferind -50% la toate produsele noastre, alături de un extra voucher de 20% ( cod cupon: v1337aspav). De asemenea, trimitem un cuplu la Predeal și vom dezvolta gratuit 2 magazine sau site-uri de prezentare.. Concursul și regulamentul sunt pe pagina noastră de FaceBook. Pregătim și alte surprize, așa că vă invităm să urmăriți pagina noastră de FaceBook.

  1. În primul nostru an de activitate am realizat 28 de website-uri (18 magazine online și 10 de prezentare).
  2. Am realizat și administrat peste 83 de campanii de promovare (51 social media și 32 AdWords).
  3. Am realizat platforma 2.0 pentru instituțiile publice, adoptat în prezent de 2 instituții din Mehedinți. În prezent suntem în discuții pentru a oferi platforma și pentru orașele Giurgiu, Baia Mare, Satu Mare.
  4. Am ajuns într-un timp foarte scurt printre primele companii SEO în rezultatele motoarelor de căutare.
  5. Suntem printre cele mai active companii SEO în social media.
  6. Povestea noastră a ajuns mediatizată în presa națională (Adevărul, Flux24, ZBMM) și la televiziunea locală.
  7. Am participat la prima ediție din conferințele „Trust UP” unde ne-am menținut ideologia și am sprijit tinerii în a urma o carieră antreprenorială.

Vă mulțumim pentru susținerea acordată până acum și sperăm că sunteți alături de noi și pe viitor.

Chat

comentarii