Registratură și Management Documente (RMD)

Proiectul privind aplicația de Registratură și Management Documente a fost finalizat de către echipa noastră. Astăzi, 26 Octombrie 2019, lansăm prima versiune a aplicației. Programul de Registratură și Management Documente a fost realizat astfel încât să îndeplinească 3 caracteristici principale.

  1.  Să fie ușor de folosit
  2.  Securizat
  3.  Adaptabil
  • R.M.D (Registratură și Management Documente) este foarte ușor de folosit, toate opțiunile de utilizare sunt intuitive și la îndemână, iar designul/UX este unul simplist. NU necesită instalare, NU necesită un anumit sistem de operare sau configurații moderne pentru operare.
  • Securitatea a fost un factor important, iar R.M.D folosește tehnologie de ultimă oră în securitatea ciberntică. Toate datele sunt salvate pe serverul nostru, dar și în cloud, astfel încât să prevină orice tentativă de a compromite datele. De asemenea, R.M.D beneficiază de un sistem de protecție împotriva atacurilor cibernetice.
  • Programul se poate adapta/plia pe toate cerințele instituțiilor, fiind realizat pe o platformă care se poate personaliza. Garanția pe care o oferim este reprezentată de suportul și asistență gratuită, oricând și oriunde.

Mai multe informații despre aplicație puteți găsi pe pagina dedicată instituțiilor publice.

Chat

comentarii