Echipa noastră vă oferă la dispoziție un raport SEO detaliat care poate fi obținut la comanda accesând pagina de servicii. Raportul este obținut atât prin research manual (55-60%), cât și prin instrumente premium (40-45%). Evident, există și variante gratuite care pot genera rapoarte pe anumite segmente. Țineți cont de fapul că aceste rapoarte oferă informații limitate, însă pot fi de ajutor pentru o părere de ansamblu.

Analizează competiția & raporte SEO: 3 instrumente gratuite

Analiză pe cuvinte cheie: Research Keywords

Instrumentul este gratuit și oferă informații limitate privind analiza cuvintelor cheie, cum ar fi: volum de trafic, dificultate, primii 5 competitori, cuvinte cheie similar, CPC, ș.a.m.d. Nu este nevoie de crearea unui cont și nu sunt limitate generarea de rapoarte SEO sau a acțiunilor de analiză. De asemenea, puteți verifica topul companiilor care fac reclamă pe acel domeniu, dar și rezultatele organice. Există și variante contra cost, abonamentele lor sunt între 28$ și 200$ pe lună.

Analiză pe cuvinte cheie Research Keywords Raport SEO

Analiza SEO / PPC & Analiză competitori: Competitor Research

Instrumentul analizează competitorii organici dar și paid în raport cu cuvintele cheie identificate. Oferă o analiza SEO de ansamblu, volum de trafic, scor DA (Domain Authority) și PA (Page Authority), ș.a.m.d. Varintele contra cost sunt între 31$ și 151$ pe lună.

Analiza SEO PPC Analiză competitori Competitor Research

Analiză backlink: Backlink checker

Instrumentul oferă o analiză pe backlinkuri per domeniul dumneavoastră. Generează un raport SEO general și din ce am observat noi, nu există variante contra cost. Rapoartele SEO generate sunt relativ simpliste, însă pot fi de folos dacă doriți să verificați back linkurile din domeniu.

Analiză backlink: Backlink checker

Chat

comentarii